Tagg och passerkort

Elever som studerar vuxenutbildning på distans och personer som studerar högre studier har möjlighet att ansöka om tagg/passerkort.

Tagg för dig som är distanselev

Du som studerar på distans inom Viadidakt vuxenutbildning kan ansöka om en tagg. Det ger dig tillträde till våra datasalar på Åbrogården och i Röda huset.

Ansök om tagg/passerkort och nätverkskonto i vår e-tjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller besök oss i elevservice i Vita huset eller receptionen på Åbrogården.

Passerkort för dig som studerar på eftergymnasial nivå

Du som studerar eftergymnasiala studier kan ansöka om ett passerkort till våra campus i Katrineholm och Vingåker. Med vårt passerkort får du tillgång till våra lokaler med utrustning och teknik alla dagar i veckan.

När du har betalat din kåravgift kan du kvittera ut ditt personliga passerkort i Kullbergska huset eller på Åbrogården. Ta med kvittot för kåravgiften eller studentkortet så att vi ser att du har betalat. Passerkortet gäller en studieperiod i taget.

Ansök om tagg/passerkort och nätverkskonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
(Du kan även använda e-tjänsten för att förlänga ditt nuvarande passerkort.)

Kontakt

Administratör för högre studier

Britt-Inger Karlsson

Telefon: 0150-578 25

Kontakt komvux

Kontaktcenter Katrineholm
Telefon: 0150-48 80 90

Vi hänvisar alla besök till Kontaktcenter på Djulögatan 31B Länk till annan webbplats.. I Vita huset har vi endast elevservice (ingen reception) där vi svarar på allmänna frågor. Hos kontaktcenter kan du få hjälp med ansökan och andra ärenden.
Öppettider Kontaktcenter: Helgfria vardagar klockan 10-16.
Öppettider Elevservice: Måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar klockan 10-12 och torsdagar klockan 13-15. Helgdagar stängt.