Skänk eller fynda varor på Överskottsmarknaden

Viadidakts överskottsmaknad är en second hand butik som ligger i utkanten av Katrineholm. Vi tar emot saker som du vill skänka och säljer till allmänheten i vår butik. I vår butik kan du fynda allt från möbler och köksmaskiner till böcker och inredning. Vi har även en egen produktion inom textil och snickeri som tillverkar nya produkter av återbrukbart material som butiken har fått in.

Öppettider

Stängt tills vidare på grund av smittrisken för corona/covid-19.

Har du något att skänka?

Vi tar emot hela möbler, husgeråd, cyklar, böcker, kläder, textilier med mera. Obs! Vi tar inte emot vitvaror, byggvaror eller pianon.

Lämna direkt till butiken eller boka gratis hämtning

Du kan skänka dina saker på plats hos oss under våra öppettider. Har du inte möjlighet att lämna själv kan vi komma och hämta hos dig. Överskottsmarknaden ligger i Katrineholm men vi hämtar och lämnar naturligtvis också saker i grannkommunerna. Ring till oss för att boka en upphämtning.

Kläder på galge

Om Överskottsmarknaden

Överskottsmarknaden är en del av Viadidakts arbetsmarknadsinsatser för personer som står utanför arbetsmarknaden. Butiken drivs helt och hållet av våra deltagare med hjälp av en arbetsledare från Viadidakt.

"Det som är skräp för någon kan vara värdefullt för någon annan". Under den devisen har Överskottsmarknaden arbetat sedan starten 1988. Vår överskottsmarknad bidrar till återbruk för att värna om miljön.

Kontakt

Överskottsmarknaden

Telefon: 0150-577 34

Besök: Dalvägen 13 A, Katrineholmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
(Värmbols industriområde. Sväng in mellan fotbollsplanerna vid Värmbols IP och följ skyltningen rakt fram hundra meter.)
Tillgänglighet för besökare